کد خبر 544815
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰

یک معمار نیجریه ای مدرسه ای شناور در شهر "ماکوکو" ساخته است تا نشان دهد می توان سازه های در معرض طغیان آب را بر روی آب شناور کرد.

به گزارش مشرق- سایت فرارو در توضیح این تصاویر آورده است: در بعضی مناطق آفریقا هوا در زمان های مشخصی بطور عجیبی تغییر می کند و به خصوص در شهرهای ساحلی ارتفاع آب بطور ناگهانی و به سرعت زیاد می شود و بارش طوفانی باران و راه افتادن سیل امری طبیعی شده است. این امر معمار نیجریه ای را واداشت تا چنین مدرسه ای را برای کودکان این مناطق آفریقا طراحی کند.

این مدرسه شناور، امکان جابه جایی نیز دارد و دقیقا در وسط تالاب شهر ماکوکو در نزدیکی شهر "لاگوس" (دومین شهر بزرگ نیجریه) قرار گرفته است. این مدرسه شناور تبدیل به نماد و شناسه ای برای جامعه ماهیگیر ماکوکو شده است، جایی که مردم آن در خانه های چوبی شناور بر روی تالاب در نزدیکی یکی از ابرشهرهای در حال رشد (لاگوس) زندگی می کنند.

این مدرسه یک ساختمان شناور است که خودش را با جزر و مد و تغییرات سطح آب دریا وفق می دهد و در مقابل سیل و طوفان های ساحلی شکست ناپذیر است. این مدرسه به گونه ای طراحی شده است  که از انرژی های برگشت پذیر، بازیافت ضایعات ارگانیک و جمع آوری آب باران بهره می برد.

این ساختمان دارای سه طبقه ساده و به شکل حرف A می باشد. پی این ساختمان از 330 بشکه پلاستیکی که در کنار هم قرار داده شده اند تشکیل شده و دارای 1000 فوت مربع محیط بازی، کلاس ها و مخازن جمع آوری آب باران است. این مدرسه ظرفیت 100 کودک دبستانی را دارد و البته علاوه بر مدرسه نمونه ای محکم و قابل انعطاف برای ساخت یک مسکن و یا سایر ساختمان های بالقوه نیز هست.

پایین ترین طبقه ی مدرسه فضای بازی کودکان است. طبقه میانی فضایی قابل تقسیم دارد که امکان داشتن چهار کلاس درس را می دهد و بالاترین طبقه یک کارگاه آموزشی کوچک است و راه پله ها ارتباط بین طبقات را ایجاد می کند.
{$sepehr_album_37408}

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس